Campanie electorala 2016 - LOCALE 2016
Electorala 2020 Campanie electorale 2020 Organizeaza campanii electorale Voteaza in campania electorala Click aici pentru a telefona
Tipografie campanie electorala in Constanta - servicii de tipar offset si digitala - Tipografia online electorala

CAMPANIA ELECTORALA.

Tipografie campanie electorala, tiparire afise, pliante, flyere, mape, reviste, brosuri, ziare. Tipografie campanie electorala - tipografie offset si digitala.

         Tipografie online campanie electorala este una din cele mai moderne tipografii din Constanta. Aceasta tipografie a fost infiintata in anul 2010. Este situata in satul Lazu, pe drumul national DN39A, la 2 km de Constanta. Detinem echipamente de tiparit performante, ecologice, achizitionate noi. Acestea incorporeaza tehnologii nepoluante in procesul de tiparire si finisare. Calitatea si productivitatea sunt argumente principale pentru a alege aceasta tipografie campanie electorala furnizorul tau pentru produse tiparite, cea mai buna tipografie online in Constanta, cea mai moderna tipografie, cea mai buna calitate dintr-o tipografie.

         96% din clientii nostri s-au declarati foarte multumiti de serviciile si produsele tiparite, iar 4% dintre acestia s-au declarat multumiti spre foarte multumiti. Calitatea lucrarilor, creativitatea, conceptia grafica, design-ul modern si atractiv, modul in care tratam clientii, interesul acordat pentru solutionarea integrala si eficienta a fiecarui detaliu in procesul de tiparire si finisaj ne-au ajutat sa ne evidentiem in sud-estul Romaniei in randul tipografiilor.

        Prin seriozitatea si profesionalismul cu care tratam lucrarile tiparite ne dorim sa devenim prima alegere a clientilor de produse si servicii tipografice online in Constanta, prima tipografie online din Constanta. In fiecare an achizitinam echipamentele tipografice care completeaza instalatiile existente, pentru o mai buna desfasurare a activitatilor in domeniul tipografic.


Produse si servicii de baza pentru campania electorala

- Servicii de fotografiere in studio sau pe teren
- Servicii grafica
- Tipar offset si digital: afise, flyere, pliante, ziare, carti de vizita
- Printuri de mari dimensiuni: bannere, mesh, afise si postere, autocolante pentru geamuri si vitrine
- Sisteme expozitionale
- Materiale pentru evenimente
- Obiecte promotionale personalizate: pixuri, insigne, personalizate
- Rechizite scolare

Termene de executie regula de 24 ore

        Executam in cel mai scurt timp cele mai multe dintre lucrari, de regula in 24 de ore de la comanda primita si achitata. Procesele / serviciile tipografice ce pot fi derulate pentru comenzi tiparite si livrate in 24 ore sunt: tiparire offset, sau tipar digital, biguire (deformarea mecanica a suprafetei suportului in scopul indoirii mai usoare), faltuire (impaturire speciala a colilor de tipar), plastifiere (acoperirea pe o fata sau pe ambele fete cu un strat de folie de plastic), brosare (lipirea copertii la blocul de carte adunat in prealabil), capsare, inseriere, spiralare, coasere cu ata, sau cu ata metalica (sarma).
        Produsele care se pot realiza in 24 ore sunt: flyere publicitare, pliante, mape, bannere, mesh, postere, afise, reviste, brosuri.


Livrare

         Oferim livrarea gratuita cu vehicule proprii sau prin curierat pentru orice comanda mai mare de 500 lei + TVA. Pentru toate celelalte orase ale tarii livrarea este gratuita prin servicii de curierat. Livram frecvent in Bucuresti si Constanta, insa livram in toate judetele tarii. Clienti din toate regiunile tarii, distribuitori, agentii de publicitate, papetarii si clienti finali sunt multumiti de produsele si serviciile tipografice oferite de noi.

         Va multumim si va asteptam si pe dumneavoastra la una din cea mai performanta tipografie electorala!


cerneala tipografica, densitometru si pantonar cu cerneluri de proces si mixate palet de hartie tipografica ghilotina hartie Polar pentru tipografie

intrarea colii in masina de tipar cu pupitrul 2 tipografia in timpul lucrului paletul de pliamte tiparite este livrat la client
Electorala, campanie electorala